Ja. Endelig en idiotsikker opskrift på sprøde og sundere chips. Jeg har før forsøgt mig med diverse grøntsags- og frugt-”chips”, men har muligvis bare ikke haft tålmodigheden til at opnå det ønskede topsprøde resultat
Hver eneste år laver jeg disse lækre æbleboller med kanelsukker og hakkede mandler på toppen. Det lykkes fint at lave dem af en langtidshævet dej og min næste udfordring bliver at lave en portion glutenfri æbleboller med kanelsukker
Fantastisk nem og lækker dessert med få ingredienser. Vi er ved at gå en tid i møde hvor vi sidder inde og hygger med tæpper og stearinlys og gerne vil nyde lidt lækkert også
Å. r. e. t. s. f. ø. j. u. l. m. å. v. æ. i. n. g. d. k. a. H. h. o. ,. b. R. I. y. p. -. ). S. D. (. 4. 2. 1. /. ½. 3. 8. K. L. T. c. 5. 6. B. 7. é. E. ) l
150 g havregryn 2 æg3 dl mælkBlandes sammen og hviler lidt (opskriften sagde 15 minutter men den tålmodighed havde jeg ikke, så den stod måske 5 min) blend eventuelt lidt hvis den skal være "blødere"Tilsæt en lille spids salt og3-4 tsk kanel sukker (herhjemme spiser vi nemlig havregrød med kanelsukker, så det var jo oplagt)Smør på en pande, og så lavede jeg små pandekager, 3 stk pr pande
skrællet 2 æbler og skåret dem i både og drysset med kanelsukker før den kom i ovnen i 25 min. skrællet 2 æbler og skåret dem i både og drysset med kanelsukker før den kom i ovnen i 25 min
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.