Og det helt uden brug af en ismaskine og omrøring under frysningen. chokoladeis, hasselnøddeis, nederst fra venstre, chokolade/mint is, lakridsis, kirsebæris (undskyld at der er spist af de to i midten inden jeg tog billeder)
P. y. h. a. T. r. o. e. d. i. k. ,. j. g. v. l. m. n. s. t. æ. f. ø. å. E. D. p. b. M. u. C. S. N. (. ). c. I. G. B. &. J. '. z. -. F. H. w. 2. 5. K. 3. /. 4. 1. 8. L. O. A. R. V. 0. |. ) g
Sprød, sød, frisk, knasende, kold og sommerlækker. Som mine børn nu også spiser med stor begejstring. Faktisk glædede han sig over, at jeg sådan slog mig løs på min fødselsdag
Fløden piskes stiv og ægge/chokolademassen vendes heri. Isen tages op af fyseren ca. Her er isen serveret med chokolademarengs, blåbærsirup og friske bær
D. e. t. v. a. r. n. y. å. s. d. i. 2. 0. 1. 3. ). o. k. l. c. 9. p. u. ø. b. m. ,. æ. g. f. w. B. h. L. F. /. S. U. O. 5. 6. H. -. 8. 7. C. T. Y. P. (. z. R. M. x. '. q. 4
knuste OreosOreo is. Pisk fløden stiv, og stil den til side, den skal bruges om lidt. Bland sukker, vanilje og æggeblommer og pisk det til en lugtig og tyk æggesnaps
Her er en nem og fedt fattig, frisk og hjemmelavet is. Æggehvider piskes med el pisker, til hviderne er stive, og sukkeret fordeles i, og der piskes igen