D. e. t. v. a. r. n. y. å. s. d. i. 2. 0. 1. 3. ). o. k. l. c. 9. p. u. ø. b. m. ,. æ. g. f. w. B. h. L. F. /. S. U. O. 5. 6. H. -. 8. 7. C. T. Y. P. (. z. R. M. x. '. q. 4
Hvis man vil imponere sine gæster mednoget lækkert, så scorer den altså virkelig point den her. Del blommerne fra hviderne og pisk æggeblommer sammen med vanilje og sukker til en tyk luftig masse
T. i. r. a. m. s. u. e. n. o. k. d. t. p. l. æ. g. H. h. v. c. j. b. (. 6. ). 2. 1. 3. ½. 5. 0. f. ø. E. N. D. V. I. R. 4. -. y. P. Y. 8. S. ,. L. F. O. å. /. é
Fortsæt til glasset er fyldt og glat overfladen med en kniv. Start med frugtkompotten. Her er en virkelig nem og hurtig dessert, som er allerbedst, når lavet på friske bær og frugter fra sæsonen, men du kan selvfølgelig også bruge frosne bær
Bring det forsigtigt i kog medsukkeret og lad det simre til sukkeret er smeltet. Pisk mascarpone, flødeost, flormelis, piskefløde, Limoncello og citronskal grundigt sammen med en el-mikser
Prøv dig lidt frem med hvor meget mælk der skal i. Imens jeg knipsede billeder med min telefon. Nem, hurtig, og kræver slet ikke det helt vilde, men smager fantastisk
Afslut med at strø kakao gennem et si på toppen af din tiramisu kage. Den pågældende person må da ha været gift med en grim tøs, hvis kællingen har haft fingre som de her kiks
Derefter et lag mascarpone, et lag kiks og slut så endelig af med en smule mascarpone på toppen. Det her er faktisk ikke en ny opskrift, men en "ny forbedret" opskrift
Det samme med æggehviderne, til de er stive. Æggeblommerne piskes med flormelis til æggesnaps. Ladyfingers dyppes i kaffen og lægges i bunden af etfirkantet fad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.