Efter inspiration af det nye samvirke blad, har jeg lavet dette farsbrød. 500 g oksefars1 æg 1 dl havregryn2-3 gulerødder efter størrelse2 løg2 spsk soja2 tsk tørret timian1 tsk salt1 pk sliced baconGulerødder og løg rives fint og blandes i farsen sammen med øvrige ingredienser
Har bagt to slags brød i dag. Brødet på øverste billede er et durum/hvede brød mens "Kuglerne" på det nederste billede er en selvopfundet opskrift på boller uden hvedemel
S. i. d. s. t. e. f. r. a. g. h. v. C. n. ø. l. ,. o. p. j. å. æ. k. m. y. D. u. H. b. c. (. ). J. F. A. B. 2. M. 6. 4. 3. 7. 5. 1. 0. T. P. V. -. L. ½. I. O. 8. 9. R. N. z. ". U. E. /. G. w. Y. &. '. ñ. é. Ø
L. a. k. r. i. d. s. e. n. å. b. l. v. t. o. g. m. ø. f. C. u. H. æ. p. y. h. O. ,. -. D. j. ". B. 3. 0. F. z. V. é. c. T. U. R. I. N. E. (. M. ). J. S. 2. 1. G. W. A. w. 4. –. ”. P. 5. 6. /. k L
(. 2. 0. s. a. m. e. n. l. g. t. k. r. ). D. å. f. i. p. ø. d. M. c. o. y. ,. u. T. b. v. h. J. æ. -. 3. P. 5. 6. 8. E. N. V. I. R. j. C. H. O. K. L. A. Ø. F. 1. 9. G. Y. B. S. 7. 4
Første indlæg i det nye år. I dag er det første skoledag, efter en dejlig afslappende juleferie, hvilket også betyder, at der skal smøres madpakker igen
Så ebber alt julehalløjjet mod enden, og jeg håber, at I alle har haft nogle rigtig gode juledage. ) Jeg mangler lige en julefrokost i dag, og så rør jeg ikke and, steg og brun sauce i endnu et år
E. f. t. e. r. i. w. k. n. d. a. h. v. ø. l. s. o. m. u. ,. b. y. g. D. p. å. ". ü. -. æ. S. c. T. F. (. 4. ). 2. 3. 5. 6. 1. R. /. q. 0. j. K. L. G. V. N. P. H. 7. 8. è. r l