Det er super skønt, at starte på arbejde igen og dejligt, at være sammen med mine kollegaer. Endnu en hverdagstraver er på menuen og det er for alvor en af ynglingene herhjemme
Anonym22. aug. 2012 20. 52Hej OlgaJeg har lige prøvet dine frikadeller her i aften. De var gode, fik nok for lidt salt og peber i, da de ikke havde så meget smag
Den her opskrift er vist en jeg helt selv har fundet på - selvfølgelig er der mange eksempler på fyldte peberfrugter, men den her har jeg selv kombineret ud fra mine egne preferencer
Jeg vil prøve i det næste stykke tid at holde den lidt slankerer linie - så alt efter hvor godt det vil lykkeds får jeg måske tabt mig her i løbet af efteråret og vinteren
Til jule plejer jeg at lave disse tarteletter til et eller andet frokostbord, men i den forgangne uge synes mine børn at det ville være en god ide, hvis vi lige lavede dem til aftensmad - så det gjorde vi
Denne opskrift stammer fra ugebladet Hjemmet. Og ja, vi kan godt blive enige om, at det ikke er særlig hip at hente sine opskrifter der, men ikke desto mindre leverer de gang på gang nemme hverdagsretter, der smager af lækker mad
Lørdagens aftensmad var noget nemt og hurtigt for jeg er helt uden energi i denne uge - ved ikke hvad der er galt, men er faldet tidligt i søvn hver aften og igår måtte Tommi faktisk bære mig i seng kl
Dyrlægen kom derefter med to teorier, der i mine ører lyder som et pest/kolera-scenario. Normalt langtidssteger jeg mine flæskestege og fredag kunne jeg da også servere en svinekam der havde nydt hele 7 timer i ovnen og dermed var så mør at det umuligt kunne skæres i hele skiver
FORORD. I en kartoffelgratin behøver der nødvendigvis ikke indgå en masse fløde. Det kan gøres med andre midler, og så stadig få en rigtig fin smag ud af den - held og lykke
. … en varm, fyldig ret til den sundere side og dejlig vintermad. I november købte jeg en stor kasse svinemørbrad i Bilka, de kan bruges til så mange ting og de fylder ikke meget i fryseren