Selvom det er mig som står for aftensmaden 49 ud af 50 dage herhjemme, så har Tommi simpelthen nedlagt veto om at halvdelen af måltiderne de næste par måneder tilberedes på grillen
I dag har jeg haft fri og syntes nu egentligt, at jeg har haft rigeligt på programmet. Jeg må også tilstå, at jeg desværre ikke har nået alt det jeg gerne ville have nået, men hvad pokker det går jo nok alt sammen alligevel
Ja, jeg ved godt det ikke er specielt sommerligt med tomatsuppe. Søndag aften kom jeg til at tænke på tomatsuppe og blev så enig med mig selv om, at det skulle være mandagens aftensmad -suppesæson eller ej
Ja, det er så i aften, at min weekend, så ikke starter da jeg har 3 nattevagter weekenden over. Jeg har derfor fri hele dagen, hvilket altid skal bruges til afslapning og hygge, da jeg ellers bliver akut træt sidst på natten
Jeg havde et par skinkeschnitzler i fryseren, som efterhånden trængte til at blive spist. Da jeg ikke lige havde lyst til, at spise dem på traditionelvis måtte jeg jo sætte gang i hjernevindingerne, så de kunne blive brugt på anden vis
Første gang vi fik lige netop denne ret var hjemme hos mine svigerforældre, hvor min svigerfar havde været i køkkenet og havde lavet denne lækre gryderet
Ja, det er snart ved at være på det sidste med gryderetter og kartoffelmos, foråret er jo på vej. Det er kæresten der valgte menuen lørdag aften, men det passede egentlig fint med hvad vi havde i fryseren, køleskab og skuffer
I går aftes stod menuen på en ny udgave af svinemørbrad i fad, og det blev nu egentlig en succes. Jeg valgte, at tage udgangspunkt i en opskrift jeg faldt over i magasinet "Mad