Især med iskold vaniljeis og frisk frugt til. Jeg elsker blødende chokoladekage, da de er rigtig nemme/hurtige at lave og så smager de bare som en drøm
Disse muffins er nemme at lave og lige til at tage med i madpakken – nemmere bliver det næsten ikke. Selvfølgelig kan de også sagtens spises på andre tidspunkter eksempelvis til morgenmad med lidt frugt til
Små lækre muffinshapsermed chokolade, banan og kokos. De er også gode at have med på madpakken som en lille dessert, men at det stadig er sundt og lækkert
Og så har vi jo stadig haven fyldt med dejlige rabarber, så det var altså der valget faldt. I den forbindelse, har muffins altid været en klassiker i min lille verden, de må siges, at have nogle rigtig gode fordele, ud over potentiale for at smage fantastisk
Som variation kan du også lave disse lækre chokolademuffins uden toppingen, evt toppe dem med en lækker dadel/kakao/kokos glasur, eller komme lidt mere chokolade i dine muffins
Tag dem ud af ovnen og lad dem køle helt af inden du kommer glasur på. Glasur. Kom muffinspapirsforme i en muffinsbakkeog fyld dem halvt op med dej og kom en center i hver og fyld dem op med mere dej
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.