Jeg er jo selvfølgelig VILDT kageglad (ellers havde jeg jo ikke oprettet min blog. ) ). Men når det er sagt, skal man jo til tider passe lidt på med for meget kage
Denne opskrift er lavet ud fra den standardopskrift, du finder bag på Dr Schars mørke melblanding. Kan personligt bedst lide at blande forskellige meltyper/blandinger, da jeg synes det giver en bedre smag
En rigtig lækker kringle, som smager bedst når den er lun. Den kan sagtens fryses ned med glasur. Jeg tøede den op og gav den ganske kort tid i microovnen, så var den så god som ny igen
Disse glutenfri flûtes er lavet med 4 slags mel og er drysset med rosmarin og groft salt. Passer godt som tilbehør til al slags mad og/eller som et godt gammeldags landgangsbrød
De moderate fastekure er blevet populære og med god grund. Flere og flere forsøg viser, at fastekurene ikke blot er effektive måder at tabe sig på, men også gavnlige for vores sundhed
Jeg har været så heldig at mine planter har givet et stort udbytte af tomater i år, og derfor har jeg fundet en masse af mine gamle tomatopskrifter frem igen
Vores madblogger Camilla Aalkjær – fit4living er stærkt tilbage fra sommerferie, og hun starter ud med denne lækre banankage, der er super lækker, luftig og fuld af smag og kraft
(jeg vendte mine halvvejs, for at få en sprød kant på begge sider). (jeg havde mine i fryseren i 30-45 min) – du kan også have dem i køleskabet, men lad dem stå i nogle timer (gerne et døgn), så massen er helt fast og lækker