De er i samme stil som i min tidligere artikel Lav din egen proteindrik. Proteindrikke giver således byggematerialerne - fx i form af protein - til restitutionen
Jeg har tidligere indrømmet, at jeg til tider læser min kones dameblade. Suppen er så billig at lave, at du sagtens kan lave en dobbelt portion og fryse den i portioner ned til dage, hvor du har for travlt til at lave god mad
Friturestegt mad er aldrig helt sundt, men alle har brug for lidt hyggemad af og til. Og der findes vist ikke et sundere alternativ til pomfritter end disse gyldenstegte blomkålshapser her
Varm karrysuppe med masser af grøntsager og smag - perfekt til de kølig efterårsaftener. Den er varm og mættende - og jeg har en ide om, at den tager brodden af tilstoppede næser og småforkølelse
Desværre er den ikke fyldig nok til at udgøre et helt måtid, men her afslører jeg løsningen. Jeg gør normalt mest i det orientalske eller italienske køkken, men denne gang har jeg skelet til det franske, og lige præcis med løgsuppe er det ikke nogen skam
Faktisk så let og fiberrig, at tærten uden problemer kan bruges til brunch eller mellemmåltid. com, og hvis mængderne ser lidt mystiske ud kan det skyldes, at de er omregnet til metriske enheder
Og lige præcis den erkendelse bruger jeg altid som lakmusprøve på nye ideer og påfund, som jeg bliver præsenteret for - og det gælder også inden for madlavning og træning
Et perfekt kostfundament til træning og slankekuren. Og skulle du nu få lyst til at bage et brød, så kan jeg anbefale denne opskrift, som både kan bruges til boller og brød
Det skyldes delvist at vi ofte har en masse grønt liggende i køleskabet, som en lasagne er god til at rydde op i, men også fordi kvaliteten på dansk kød er faldet i sådan en grad, at det næsten ikke er værd at købe
Konceptet med at inddrag flere og flere af vores egne nordiske ingredienser er jeg fuld tilhænger af, og det kan samtidig kun gå for langsomt med at få danske børn ind i køkkenerne og deltage i madlavningen også
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.