V. i. h. a. v. d. e. n. t. r. m. f. o. æ. l. j. g. ,. k. å. p. s. ø. b. u. y. J. -. ). O. D. 4. 6. A. 1. 3. 0. 2. z. C. (. ¼. 5. c. K. M. H. S. x. R. L. P. ¾. G. N
Når man træner er det vigtigt at få protein, fisk og især tun er en rigtig god kilde til protein. Tun på dåse kan godt være kedeligt i sig selv, men med lidt hurtig magi i køkkenet så er dåsetunen hurtigt forvandlet til en lækker ret
Forleden fik jeg et godt tip til at skabe fylde i mine supper, som virker rigtig godt. Couscous. Couscous i den rigtige mængde i en suppe giver fylde og konsistens uden at gøre suppen til en grød
Let tunmousse. En sikker forret, som alle er helt vilde med – så kan det. ikke blive bedre. Jeg bruger en Jelloring fra Tupperware, men den passer også
I. p. å. s. k. e. n. b. ø. g. t. j. m. i. r. o. l. d. a. …. u. v. ,. f. B. h. J. H. y. ”. –. E. æ. -. (. ). D. c. R. O. S. 4. 5. 0. 2. 1. P. F. ½. ’. L. V. N
Opskrift farsbrød med spinat og fetaIngredienser800 g hakket kalv-flæsk1 løg, finthakket2 fed hvidløg, finthakket2 æg2 dl havregrynsalt og peberFingerspids MerianFingerspids Timian1 pakke sliced bacon400 g frossen helbladet spinat200 g fetaSå var der sku økologisk kalv-flæsk fars på tilbud i Kvickly
Jeg har været så heldig at mine planter har givet et stort udbytte af tomater i år, og derfor har jeg fundet en masse af mine gamle tomatopskrifter frem igen