Med udgangspunkt i Jens Casupeis opskrift fra "Raw Food" på panna cotta, moderede vi den og lavede en flot lyserød med fersken og passionsfrugt på toppen
Tilsæt proteinpulver med cookiesmagog rør forsigtigt rundt. Har du ikkeproteinpulver med cookiesmag, så kan du sagtens bruge vanilje proteinpulver i stedet
I shared it last year where I went crazy with raw food cookies, and now when the recipe isn’t to find anymore on the blog, I think it’s fine to share it again as they taste sooo good
Cremen af appelsin, og er egentligt lavet med inspiration i en raw panna cotta som vi har lavet før. Selve "kiksene" får et julet hint fra kanel, kardemomme og ingefær
Til dessert bestilte jeg et stykke af dagens kage, chokoladekage. Dog en lettere mæthed for mit vedkommende – formentlig på grund af, at jeg slet ikke er en dedikeret raw foodie, der er vant til så mange nødder og kerner på en gang
Det her er uden tvivl de bedste hjemmelavede cookies jeg nogensinde har smagt. De smager ligesom dem man får på caféer og er lavet med massere af smør og sukker
Tilsæt mælk og olie. Pisk jordbær, flormelis og vaniljesukker godt. Vrid husblas og smelt over vandbad. Tilsæt den smeltede husblas til jordbærblandingen og rør godt
Jeg tænkte, at jeg ville lave en kage som jeg kunne spise uden at føle, at jeg gik glip af noget. Jeg har brugt raw kakaopulver i avokado/chokocremen, som er rig på antioxidanter
Denne kage kræver PLANLÆGNING og masser af tid i køkkenet. Jeg lovede at give opskriften videre og. Mandel dackoise laves ved at piske æggehvide og sukker til en marengs
Mine fejl-småkager var blevet til nogle lækre kakao cookies i stedet for. I sidste uge besluttede jeg mig for at lave misforståede kager (altså crinkle cookies, som de originalt hedder)
- ganske enkelt fantastiskeOg ikke mindst vanvittig nemme at bakse sammen. Bag så dine cookies i ca. Jeg valgte dog at tilsætte en smule mere havregryn, da jeg synes dejen stadig var meget meget klistret og fedtet
De fleste cookies er med farin og jeg er ikke fan – jeg synes farinen bliver for dominerende i smagen og giver en smag der ikke helt passer mit temperament
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.