Det er en frisk, let og sund salat med både sprøde, saftige, salte og sure elementer, og så er den faktisk ret nem at lave, ligner en million og kan bikses sammen på under en halv time
Vask salaten og bland den med forårsløgene og grønne asparges skåret i mindre, mundrette stykker. Krydr bøfferne med salt og peber og giv dem et varmechok af en anden verden på en pande
På med bønner og bokchoy. Server med et drys sorte sesamfrø og evt. 2 bokchoy. I mens kyllingen/sauce hygger sig deler du hver bokchoy i halve, som derefter deles i yderligere 4 stykker. I en knaldvarm wok opvarmes lidt sesamolie sammen med den resterende del ingefærpasta i 30 sekunder. 2 bokchoy
Anret tunsteaken medbokchoy, limebåde og drys evt. Hæld marinaden i en frysepose sammen med tunsteaks og vend meget forsigtigt, men godt rund og læg på køl i ca
Får du ikke tak i bokchoy går det alltids an å bytte den ut med f. Ha sitrongress, chili, ingefær,limeblader, hvitløk og karri i kjelen sammen med kyllingen
og server den lækre varme bokchoy salat med andebrystet. Rids skindet og drys med salt og peber. Brug endelig ikke noget fedt på panden, da skindsiden indeholder rigeligt med fedt
M. e. d. n. l. a. g. t. i. s. m. r. ø. k. L. o. u. K. æ. y. b. å. p. v. P. f. D. h. ,. 5. T. 4. -. 1. 0. j. c. 2. (. ). S. R. H. 3. 8. B. C. N. G. Æ. A. ¼. V. F. O. s l
Im feeling sort of ashamed when typing this, but over the year I’ve hoarded tons of awesome starches, I’ve made it to stuffing two whole cabinets before the thought hit me “maybe I should use some of this instead of keep buying more”
Nødder og kerner med chili, hvidløg og salt. Rist nødder og kerner på panden i lidt olie med salt, hvidløgspulver og stødt chili, lad det køle lidt af inden, du hælder det over salaten
I. a. f. t. e. n. s. k. l. C. h. r. i. p. å. o. u. m. d. b. H. æ. ,. j. ø. 1. 8. D. g. v. '. c. y. B. G. w. (. ). M. 2. 3. S. F. R. V. W. N. P. K. L. 5. . J
Et styks lækkersuppe med en meget mild smag, og derfor også god til børn. Oksestrimlerne kan godt blive lidt seje til børnene, derfor laver vi dem selv med et lidt dyrere og mere mørt stykke oksekød næste gang
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.