På med bønner og bokchoy. Server med et drys sorte sesamfrø og evt. 2 bokchoy. I mens kyllingen/sauce hygger sig deler du hver bokchoy i halve, som derefter deles i yderligere 4 stykker. I en knaldvarm wok opvarmes lidt sesamolie sammen med den resterende del ingefærpasta i 30 sekunder. 2 bokchoy
Kelpnudler med sød soya marineret kylling. Jeg kan bedst lide når bokchoy har et godt bid, og derfor overhælder jeg dem alene med kogende vand, da der i princippet ikke skal mere til
Hele dagen gik med at spise, danse og snakke. Skyl og rens de to BokChoy og pil bladene fra. Som jeg husker det så holdt de kun pause med spisningen når der skulle laves nye retter
Får du ikke tak i bokchoy går det alltids an å bytte den ut med f. Ha sitrongress, chili, ingefær,limeblader, hvitløk og karri i kjelen sammen med kyllingen
og server den lækre varme bokchoy salat med andebrystet. Rids skindet og drys med salt og peber. Brug endelig ikke noget fedt på panden, da skindsiden indeholder rigeligt med fedt
S. o. m. t. i. l. b. e. h. ø. r. n. f. s. k. …. a. v. d. j. g. y. ,. D. æ. u. c. P. å. T. w. z. ”. –. E. J. p. M. -. (. 4. 6. ). 0. 3. 5. 1. 7. /. ½. L
) Valgte at marinere den og spise den med stegte rodfrugter og rødvinssauce. Jeg blandede alle ingredienserne til marinaden sammen og kom det i en pose med mørbraden, hvorefter det fik en ½ time i køleskabet
Ikke noget med at bruge kulholdere ude i siden. Der skal være så meget marinade at det kan dække lammekøllen godt, og marinaden skal være som en tynd grød, så hold lidt igen med olien
Læk kødet i og dæk med et låg eller stanniol. Overhæld kødet med marinaden jævnligt. Hæld stegeskyen/marinaden over i en gryde og kog det op med 100 gr
J. e. g. l. a. v. d. m. t. i. h. n. j. f. ø. r. u. o. p. s. k. N. I. å. æ. b. ,. S. y. T. R. D. c. 1. /. 2. é. (. ). 3. 0. -. F. U. M. B. 5. L. 4. K. H. 6. O. A. G
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.