Anret pasta med ærter, asparges, salat, ægogtun. Pynt med karse. Knæk den nederste træede ende af asparges (der hvor de knækker naturligt) og skær asparges i snitter på ca
-) Jeg har kun ændret og tilføjet en smule til opskriften, hvilket endte med et fint resultat. Opskriften skulle bestemmes ud fra indholdet i køleskabet, så det endte med en grøn pastasalat, der er tydeligt inspireret af Salat Nicoise
Dette er endnu en frokostsalat som både kan anrettes på tallerkener derhjemme eller tages med som madpakke i en plastbøtte, når blot man medbringer dressingen i en lille bøtte for sig
Server salaten med halverede æg, tunog blåbær til pynt. Når uret ringer hældes vandet fra og der fyldes op med koldt vand af et par omgange i håndvasken
Hæld vand eller olie fra tunen, og bland den med de mosede kartofler. Jeg har læst nogle forskellige opskrifter på tun krebinetter – så nu skal det afprøves
Det er en af de retter vi spiste igen og igen i Thailand, da vi rejste rundt i sommers – og nu spiser igen og igen herhjemme Vi startede også hele turen ud med et madlavningskursus i Bangkok (læs mere her), som virkelig fik os fanget
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.