Anret pasta med ærter, asparges, salat, ægogtun. Pynt med karse. Knæk den nederste træede ende af asparges (der hvor de knækker naturligt) og skær asparges i snitter på ca
Bland grønsagerne i dressingen og smag til med salt, citronsaft og måske lidt mere sukker. Hvis du knuger hvidkålen med citronsaften – så bliver kålen lidt blødere, men den bevarer stadig sin sprødhed
-) Jeg har kun ændret og tilføjet en smule til opskriften, hvilket endte med et fint resultat. Opskriften skulle bestemmes ud fra indholdet i køleskabet, så det endte med en grøn pastasalat, der er tydeligt inspireret af Salat Nicoise
Server salaten med halverede æg, tunog blåbær til pynt. Når uret ringer hældes vandet fra og der fyldes op med koldt vand af et par omgange i håndvasken
Hæld vand eller olie fra tunen, og bland den med de mosede kartofler. Jeg har læst nogle forskellige opskrifter på tun krebinetter – så nu skal det afprøves
Det er en af de retter vi spiste igen og igen i Thailand, da vi rejste rundt i sommers – og nu spiser igen og igen herhjemme Vi startede også hele turen ud med et madlavningskursus i Bangkok (læs mere her), som virkelig fik os fanget
Snit kålen groft ogkog i ti min under låg med vand og salt. Ikke desdo mindre smager det jo faktisk rigtig godt, og så er det nemt og meget budgetvenligt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.