300 g kyllingeinderfilet skåret i bidder (kom lige til at tænke på, hvor vigtigt det er, at man skriver kyllingeinderfilet og ikke bare inderfilet – for godt nok er der mange indere, men derfor må man alligevel ikke spise dem…. 1 glas vand 300 g kyllingeinderfilet skåret i bidder (kom lige til at tænke på, hvor vigtigt det er, at man skriver kyllingeinderfilet og ikke bare inderfilet – for godt nok er der mange indere, men derfor må man alligevel ikke spise dem…
Svits kødet sammen med karrypaste. 800 gr kyllingefilet2 spsk vindruekerne olie1 spsk rød karrypaste (Blue Dragon)4 dl kokosmælk1 spsk fiskesovs500 gr mange tout ærter1 bundt forårsløg Skær kylling i mindre stykker. Vend mange tout ærteren i retten og varm igennem i 5 minutter. 800 gr kyllingefilet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.