Tilsæt rosiner og smuldret feta. 11 tsk honningSkær buketterne fra broccolihovedet og del/snit dem i helt fine buketter. 1Fordel dem i en lille bradepande sammen med pinjekerner og hæld olivenolie udover. 1Krydr med salt peber og hvidløgspulver. 12-15 minutter - indtil broccoli og pinjekerner begynder at tage farve. 1Tag bradepanden ud og lad det køle 10 minutter. 1Pisk imens ingredienserne til dressingen sammen. 1Fordel broccoli og pinjekerner i en skål. 1Hæld dressingen udover og server straks
M. å. s. k. e. r. j. g. i. d. n. t. l. æ. a. f. b. o. c. ,. m. ø. p. u. ´. J. h. v. D. E. G. T. U. -. P. 3. 0. ½. 1. q. (. ). 5. 4. 2. y. /. B. L. H. x. V. O. S. I. K. *. ". 9. ö. N. e g
E. n. y. d. e. r. s. t. v. l. m. a. g. o. i. ,. æ. k. h. å. j. u. f. ø. S. c. b. /. -. x. p. (. ). B. ". M. 4. 1. 8. 7. 6. O. 5. 2. 0. 3. &. L. R. F. D. H. T. I. P. J
Salaten er vendt i skyr som er smagt til medcitronsaftog honning, så det er en mættende salat. Rist solsikkekerner på en tør pande, køl afog drys over salaten ved serveringen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.