anvender jeg en ny majonæse, jeg har fundet hos Mad & Vin i Magasin, der hedder STOKES. Broccolisalat har været en af de svære for mig, da de ofte indeholder både hvidt sukker og mælkeprodukt
I virkeligheden synes jeg at opleve maden som en smule til en “søde” side, og stort set altid med garam masala – der er et blandingskrydderi med en kraftig note af spidskommen
D. e. t. r. p. a. u. g. s. i. d. n. l. æ. h. v. o. k. å. ,. m. N. b. f. j. 3. O. c. ø. M. &. y. I. V. S. -. ). Å. *. F. L. A. (. 1. 8. 2. 0. 4. 5. /. T. 7. C. H. ". B. P. E. 6. K. 9. g g
Da jeg var på Roskilde festival i år, fik min veninde og jeg nogle virkelig gode veggie-deller fra “Veggie Phars-boden”, som jeg har forsøgt at efterligne
Rigtig godt nytår til alle jer derude. Jeg håber at I vil fortsætte med at læse med herinde, for så vil jeg fortsætte med at blogge og inspirere til en grønnere og mere medfølende livsstil