Mælkefri Gulerodskage med Cashewcreme
Det Mælkefri Køkken
Det Mælkefri Køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 æg
  • ¾ dl. agavesirup
  • 1 ½ dl. kokosolie
  • 4 ½ dl. revet
  • ½ tsk. salt
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk vaniljepulver
  • ½ tsk. kardemomme
  • 3 tsk bagepulver
  • 2 dl cashewnødder
  • 1 dl vand
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 2 spsk ahornsirup
  • 2 tsk citronsaft
  • 1 spsk kokosolie
  • ¾ dl. vand
  • 1 lille pære
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 ½ spsk. citronsaft
  • 2 spsk agavesirup
  • 1 spsk kokossukker
  • 1 spsk kokosolie
  • 1 tsk vaniljepulver

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.