F. o. r. a. t. m. i. n. d. g. s. k. l. f. u. e. ,. h. j. b. å. p. J. y. ü. T. æ. ø. -. v. S. E. D. 2. 0. (. ). L. 1. 5. ½. c. I. B. V. /. R. H. 3. ". ) g
I går aftes forsøgte jeg mig med at lave en hjemmelavetmüslibar og den blev ganske god. MüslibarHele portionen indeholder 14 propoints50 gram akaciehonning1 dl havregryn30 gram rice crispies10 gram grofthakkede hasselnødderLun honningen så den bliver mere flydende og bland de andre ingredienser i
Her kommer min opskrift på hjemmelavetmüslibar. Müslibar, Tidsforbrug. HjemmelavetMüslibar. Jeg har eksperimenteret en del med at lave hjemmelavede müslibarer, da der er flere i familien som rigtig godt kan lide at sådan nogle med på tur, arbejde, i skole osv
- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
- Bland sukker og vand i en lille gryde. Varm op til sukkeret er smeltet. Lad sukkersiruppen køle af. - Pres citronerne og limefrugterne, så der er omkring 4 dl saft
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.