Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomatog basilikum. Plasser blandingen i kyllingen som på bildet og «lukk igjen»
Steg kyllingebryst på en pande i lidt olie og krydr med salt og peber. Retten er let at lave og er en god hverdagsret, der ikke ligger for tungt i maven, men som også samtidig kan pyntes med lidt frisk persille og serveres med lækkert brød og salat og derved blive en ret, der sagtens kan serveres for gæster også
Surr rødløken og hvitløken i smør til den er myk i en kjele med tykk bunn. Tilsett mascarpone ost og en neve hakket fersk basilikum i tomatsausenog la dette koke opp
Bland pasta medestragon pesto, frisk bælgede ærter ogkylling. Steg kyllingbrysterne, drysset med lidt havsalt og dryppet med lidt olivenolie, møre i ovnen eller på grillen
Kom hakket persille i og smag til med salt og peber. Kan eventuelt jævnes med maizena. Kom champignon, løg, hvidvin, hønsebouillon, timian, estragonog laurbærblade ned til kyllingen
Gnid kyllingenmed salt indvendigt og udvendigt. Steg kyllingen i en time og et kvarter. Løft bryst skindet og stop estragon ind sammen med et par skiver citron
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.