Tilbehør

Tilbehør

Kartoffelmos med fyld

Kartoffelmos med fyld

1 1/2 kg kartofler. 200. g bacon i tern. 200 g champignoner i små tern. 1 tsk herp de provence. 4 løg i små tern
Fedtfattig coleslaw

Fedtfattig coleslaw

Jeg er så glad for coleslaw, for det kan bruges som tilbehør til rigtig mange retter. For nyligt har jeg brugt det i min hjemmelavede kyllingburger
Stegte gulerødder med timian

Stegte gulerødder med timian

Lækre, søde gulerødder krydret med timian. Antal. 2 personer. Tid. 13-15 min. Pris. Billigt. Sværhedsgrad. Ultra nemt
Coleslaw den sunde version

Coleslaw den sunde version

Coleslaw er det typiske sydstats tilbehør til en barbecue og som indhold til en burger med pulled pork
Sunde bønnefritter

Sunde bønnefritter

Hvor mystisk det end lyder, så er disse bønnefritter et reelt alternativ til alm. pommes frites. Varme og sprøde og perfekte, hvis du har lyst til noget salt og knasende uden for mange kalorier
Salsa inspireret fra Nepal?

Salsa inspireret fra Nepal?

Vi spiste det som tilbehør til marineret kylling. For nogle måneder siden havde vi besøg af et par af min kærestes gamle kammerater og den aften lavede de en ret de har fået mange gange, når de har været ude at rejse
Bagte mini kartofler

Bagte mini kartofler

Jeg har altid været glad for bagte kartofler med forskelligt fyld, så jeg synes det kunne være sjovt, at prøve at lave dem i en bite-size udgave til et tapasbord
Tomater med fetafyld

Tomater med fetafyld

Jeg laver tit fyldte tomater - det smager rigtig lækkert og kan varieres i det uendelige. 8 store tomater
Bønne og tomatsalat

Bønne og tomatsalat

Om mig. Olga. Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Cheddarosteflager til salater

Cheddarosteflager til salater

Om mig. Olga. Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Melon/drue/agurkesalat

Melon/drue/agurkesalat

Om mig. Olga. Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Marinerede champignon

Marinerede champignon

Marinerede champignoner er fantastik tilbehør til mange forskellige ting - eller som et ekstra tilskud til salaten
Hvidløgs/persillesmør

Hvidløgs/persillesmør

Om mig. Olga. Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Bearnaisedressing

Bearnaisedressing

Om mig. Olga. Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Bagte kartofler med fyld

Bagte kartofler med fyld

skinkestrimlerpeberfrugt i terntomater i ternagurker i ternmajsforårslæøg i tynde skivericebergsalat i strimlerananas i små stykkerolivenfeta i ternhvidløgssmør Se opskrift under tilbehørbearnaisedressing Se opskrift under dressingerKartoflerne prikkes over det hele med en gaffel og sættes i ovnen ved 200 grader i 1½ til 2 timer alt afhængigt af, hvor store de er
Mangosalsa

Mangosalsa

I dag lavede jeg nudler med kylling i kokos - dertil serverede jeg denne dejlige friske mangosalsa. 1 mango i små tern
Kantarelsauce

Kantarelsauce

1 kommentar. Pauline Torres22. dec. 2011 10. 59Hej,Jag jobbar för sajten HittaRecept. se och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo
Lynstegte grøntsager

Lynstegte grøntsager

Om mig. Olga. Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Asparges, Tigerrejer og dadler

Asparges, Tigerrejer og dadler

Til min datters og min fælles føselsdag serverede jeg denne forret. Asparges med serranoskinke og gremolata