Fransk

Fransk

En kvasicassoulet

En kvasicassoulet

Cassoulet er en genial rett som kombinerer and , svin og  pølser på en fantastisk måte. Ulempen er at det tar "litt" tid å lage den
GNOCCHI RATATOUILLE

GNOCCHI RATATOUILLE

Dette indlæg må høre under "bedre-sent-end-aldrig-katagorien", for det er over en måned siden, vi fik denne lækre gnocchiret
Quiche Lorraine

Quiche Lorraine

Denne franske tærte smagte jeg for første gang da jeg var på udveksling hos en familie i Alsace. Det var noget af en sproglig udfordring, men gastronomisk husker jeg at jeg smagte lidt af hvert
Fransk vildsvinragout

Fransk vildsvinragout

Opskrift. 500g vildsvinbov1 flaske rødvin1/2 - 1 L vand1/4 piskefløde1/2 dl soyasauseolivenolieGrøntsager
Kartoffelsoufflé

Kartoffelsoufflé

Få noget så billigt som kartoffelmos til at lyde dyrt og fornemt det er franskmændene altid gode til
Beouf Bourguignon

Beouf Bourguignon

I mellemtiden kan du varme dig med en god gammel fransk klassiker – beouf bourguignon. Håber I alle har nydt solskinnet lige så meget som mig – er der noget som de første, forsigtige forårsdage
Ratatouille

Ratatouille

Ratatouille er en traditionel fransk provencalsk sammenkogt ret bestående af de ovennævnte grøntsager
Coq au vin - lavet i römertopf

Coq au vin - lavet i römertopf

Fransk, når det er bedst eller tæt på. Der kommer nu en del gode retter fra baguette-landet, og coq au vin er helt sikkert én opskrift, man skal have på efterårsrepertoiret