Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur
Sundeboller som er nemme at lave og som smager og mætter fantastisk. 12-14 boller af portionen alt efter hvor store du laver demDu skal bruge. 500 gr spelthvedemel150 gr grahamsmel150 gr fuldkornshvedemel300 gr skyr naturel50 gr gær25 gr FiberHUSK5 dl koldt vandLidt solsikkekernerLidt hørfrø1 æg til pensling af bollerneSådan gør du. Skær 12-14 stk og form dem til boller. Tænd for ovnen på 190 grader varmluftInden bagning pensles boller med æg og drysses med solsikkekerner og hørfrø (dette kan skiftes ud med andre kerner - helt en smagssag
Nybagte boller er det bedste. Dejlige lune boller som kommer lige fra ovnen, de smager bare bedst. Form forsigtig bollerne med våde hænder og drys dem med birkes
Jeg bruger bollerne til den lækre æggesalat eller samme med lidt let pålæg til frokosten. Squash boller1 hel revet squash1 dl hakkede mandler1 dl hakkede solsikkekerner 1/2 dl sesamfrø1 dl hørfrø1 spsk olie 3 æg1 tsk bagepulver1 spsk salt (kan være mindre eller helt udelades hvis du ønsker det)Sådan gør du
Vi fik en utrolig stor lyst til hvidløgsbrød, men havde ikke nogen i nærheden, dog havde vi købt nogen fuldkorns rugbrødsboller, som vi skulle have til morgenmad, dagen efter, og valgte at dele sådan en bolle
- med max power og et strejf af æble og kanelJa for med disse flade powerkager, er det pludselig ikke ligeså forbudt og besværligt at spise pandekager til morgenmaden, for disse tager ingen tid at lave og er samtidig sunde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.