Serving. 3-4 personer. Print. Kylling i hjemmelavet sur/sødsauce. By. Maria Jensen. 16. oktober 2015. I sommeren 2012 og 2013 afholdte jeg Madskoler i Grenaa, som er en sommerferieaktivitet for unge i alderen 8-12 år
Flæk chilien, fjern kernerne, hak chilien fint og kom den i saucen sammen med hvidløg. Bland saucen med grønsagerne på panden og kog den kort igennem under omrøring
Lav sursød-saucen ved at røre halvdelen af vandet sammen med maizena. Rør resten af vandet sammen med de øvrige sauceingredienser og bring det i kog i en lille gryde
Røget Hellefisk i tynde skiver Hakket sprød stegt bacon Salaten. Radiser i tynde skiver Spidskål fint skåret Rødløg i fine både Masse af hakket bredbladet persille Dressingen
Jeg synes at kombinationen af sødme og syre er helt perfekt og der kan altid tilsættes ekstra smag i form af æble, tørrede abrikoser eller hvad men nu ønsker skal træde frem i smagen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.