H. e. l. o. g. i. r. s. S. å. d. b. v. t. f. a. w. k. n. J. h. æ. j. u. p. ,. y. m. A. ø. M. I. c. D. K. 6. 0. W. 8. 2. E. Æ. F. 1. 3. (. -. ). 5. /. N. T. P. L. 4. V. é
H. j. e. m. l. a. v. t. c. h. o. k. d. r. n. s. I. g. b. i. f. å. p. F. y. 1. 0. ,. 7. %. 3. /. 4. ø. 2. 5. D. 8. æ. (. ). u. G. K. S. B. R. P. ½. -. N. T. 6. °. L. "
kog fløde, smør og chokolade lidt op til det hele smelter, køles ned. Min erfaring siger at macarons bliver pænes hvis du holder sprøjteposen i miden af cirkel og trykker fast og jævn til massen når ud til strengen, så går du videre til de næste
M. a. c. r. o. n. s. I. g. e. d. i. 1. 2. 0. m. l. f. æ. h. v. 5. u. k. t. w. S. ,. ø. b. p. y. B. x. P. /. W. F. å. T. z. j. L. ½. -. 4. D. 8. 6. E. H. q. C. A
Opskrift på chokolademacaronsmedchokoladeganachemed et twist af lakrids. Jeg valgte at lave dem medchokoladeganache, som jeg tidligere har lagt en opskrift på bloggen om
I dag har jeg lavet fyldte chokolader, med café latte ganache. Bank formen i bordet, hæld det overskydende chokolade fra og skrab formen ren med en stor spatel
Jeg havde en bundplade i ovnen, lige under pladen medmacarons for at undgå for meget bund varme. Ofte når jeg har spist for meget chokolade, får jeg lidt medlidenhedmed Katrine, for hun får det altså ret dårligt med det
Det er derfor vigtigt, at man starter på lav hastighed, når man starter med at piske ganachen op og bruger risene til at løsne chokoladen stille og roligt
Add coconut paste and white chocolate in a medium bowl. The coconut/lime macarons are the new addition to my little family of macarons, I have now made some different flavors (not all are on the blog yet) and have recently had time to try of some new exciting tastes
Chokoladeganachen går som en drøm til appelsinsorbeten. Tilmed er den ganske enkel at lave - husk blot at lave sorbeten i god tid, hvis du ikke har en ismaskine, da den så kræver mindst 5 timer i fryseren. 100 g god mørk chokolade. 2) Skrab frøene ud af vaniljestangen og kom dem sammen med stangen i gryden. 4) Pres de 5 af appelsinerne og tilsæt 5 dl appelsinsaft, som blandes godt sammen med sukkerlagen. 5) Smag til med lidt melis, hvis nødvendigt. 8) Bræk chokoladen i mindrestykker og kom dem i fløden. 9) Smag til med appelsin. 100 g god mørk chokolade
Til opsmøring af kager, topping på cupcakes, eller chokolade trøfler, vælger man en ganachemed meget chokolade i forhold til fløde, men er det til fyld i en kage, vælger man en opskrift med mere fløde og mindre chokolade
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.