Linsesalat med kantareller og tun
Chocolate & Spinach
Chocolate & Spinach
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Linsesalat med kantareller og tun
  • (2 personer)
  • 1 dl Belugalinser
  • 2 dåser tun i olivenolie
  • 1 avokado
  • 1 bakke kantareller
  • 1 forårsløg i tynde skiver
  • 6 små røde stilktomater
  • 6 små gule tomater
  • 1 stor håndfuld frisk koriander
  • 2 håndfulde frisk basilikum
  • 1 håndfuld frisk mynte
  • 1/2 dl olivenolie
  • 1 spsk balsamico
  • Havsalt & peber
  • Kog linserne i 15 minutter og hæld vandet fra.
  • Skær avokado og tomater i passende stykker, og klip krydderurterne i mindre stykker (efter smag. Vend det hele sammen og smag til med salt og peber.
  • Spis med det samme – eller brug som madpakke.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.