Hæld vand eller olie fra tunen, og bland den med de mosede kartofler. Jeg har læst nogle forskellige opskrifter på tun krebinetter – så nu skal det afprøves
*Kan købes i de fleste supermarkeder med en helseafdeling og sommetider i Netto som spotvare. Linserne blandes med de øvrige ingredienser, når de er kølet af
smag til med salt, peber og sødemiddel. Stild denne tun mousse på frokost bordet med god samvittighed. Til gengæld højt protein indhold, især hvis man spiser det på protein brød med avocado
Du må sjusse dig lidt frem med mængden af ingredienser efter smag og behag. ) Jeg fandt rester frem fra køleskabet og improviserede – og opfandt mig egen tunrulle
Lige pludseligt hoppede min kæreste op og ned med armene i vejret. Men nu havde det jo regnet meget den sidste tid, så selv om det burde være for tidligt at finde kantareller nu, så viste en lille tur i skoven, at al den regn var god for noget
Og det er meget sjældent, at jeg spiser det. Jeg ved det godt – det er slet ikke så smart at spise tun, eftersom de nærmer sig at være en truet dyreart
Tør tunbøffernemed køkkenrulle og giv lidt salt og peber. Retten er stopfyldt med gode proteiner, fibre og fedstoffer, så du kan roligt spise med god samvittighed
Det er smagen af Danmark, når det er bedst, og her spiller svampenes smag på perfekt vis sammen med syren i citronen, den grønne smag fra persillen og den sur/søde balsamico
placér dem på en beklædt bageplade, og drys med salt. Denne gang fra hendes første kogebog, Skønne salater og vidunderligt tilbehør, som du kan læse anmeldelse på her
Med de ingredienser jeg nu lige kunne finde i køleskabet fik jeg mixet en lækker linsesalat sammen og lavet en cremet tahindressing med soltørrede tomater
Jeg er tosset medkantarellerog spiser dem næsten dagligt, mens de er her. Ristet på panden med lidt hvidløg, ingefær, citronskæl, persille, spinat og fløde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.