Derfor samler vi de simple, hurtige retter i inspirationsindlæg - denne gang er det med morgenmad. Som vi har skrevet før, laver vi masser af LCHF-mad hver eneste dag, men det er langt fra det hele, der kommer på bloggen - tit fordi det er så simpelt, at vi ikke synes, det er et indlæg værd
Dette er min morgenmad og post-workout mad. Den står på hygge med en masse søde mennesker, og fordi det er j-dag i byen, så kommer der endnu flere mennesker end der plejer
-. -. -. -. -. -. 1. 1. H. e. r. h. j. m. s. p. i. v. n. d. l. a. g. ø. o. ,. t. k. f. æ. b. u. F. D. é. å. '. Æ. V. c. M. y. S. =. I. ). O. J. x. (. ½. 2. R
Jeg bliver ofte spurgt om min morgenmad – hvad spiser jeg, hvad spiser familien. Og det vil jeg da gerne dele med dig, skulle du have brug for lidt sund inspiration til din morgenmad
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. 1. 1. 1. 1. H. v. i. s. d. u. k. e. r. g. t. a. n. o. l. h. S. /. p. m. ,. æ. b. å. f. j. M. L. (. P. c. ). y. ø. D. I. B. E. R. J. ". T. A. N. ½. U. w. 5. 3. O. 0. 7. x. 4. K
-. -. -. -. -. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. H. v. i. s. d. u. h. a. r. l. æ. t. m. e. p. å. b. o. g. n. y. k. ,. j. f. ø. J. 2. N. S. D. 5. (. ). R. M. L. c. P. I. 3. 4. 0. /. U. K. *. ½. B. 6. °. C. T. V. +. E. A. G. w. ". 7. i l
150 grovvalsede havregryn. 100 gram nødder. 1-2 spsk. 1 dl vand. Bag din granola ved 150 grader varmluft i ca. 15-20 minutter, vend gerne rundt i det overvejs, indtil granolaen bliver ristet og sprød. Relateret 150 grovvalsede havregryn. 100 gram nødder. 1-2 spsk crunchy peanutbutter. 1 dl vand
Denne type morgenmad er blevet utrolig populær og er lige nu over alt på internettet. 1 portion. 1 dl havregryn. 1 spsk chiafrø. 1 tsk vaniljepulver/vaniljesukker. 1 knsp salt (kan udelades). 291. 1 dl havregryn. 1 spsk chiafrø. 1 tsk vaniljepulver. 1 knsp salt
De fleste dage hvor jeg skal være på arbejde møder jeg klokken halv syv om morgenen og har en times kørsel derned - og så er det altså ikke altid lige let at have tid til at sætte sig ned og spise morgenmad
-. -. -. -. -. -. -. 1. 1. 1. 1. 1. Æ. g. t. i. l. m. o. r. e. n. a. d. E. f. 3. å. P. j. u. k. æ. (. ø. s. b. h. ). J. y. H. v. T. R. ,. c. M. ½. O. p. 2. x. S. L. I. N. D. K. /. V. F. A. 0. B. G. W. e g
Lige nu bruger vi dem til morgenmad. 100 g hindbær og brombær – enten de løsfrosne fra fryseren eller friske. 2 – 2½ dl yoghurt naturel 0,1%. 100 g hindbær og brombær – enten de løsfrosne fra fryseren eller friske. 2½ dl yoghurt naturel 0,1%
#. -. #. -. -. -. -. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. M. a. n. g. l. e. r. d. u. o. å. i. m. t. S. v. ,. h. s. b. k. æ. y. f. p. I. j. 0. 5. E. (. ø. ). F. 6. N. J. P. K. L. /. x. 2. 3. G. c. T. H. 4. 7. B. C. D. 8. 9. Æ. *. V. g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.