Min gode veninde Doris er rigtig god til at lave dejlige sild til frokostbordet - her er hendes opskrift på karrysild, som jeg synes er virkelig dejlige med søde æbler, sure agurker og salte kapers
Karrysild forbinder jeg selv med jule- eller frokostbordet, men denne variation af den klassiske karrysild vil du sagtens kunne spise hele året rundt – det lover jeg
Pynt med saltmandler , find opskriften på bloggen , brug det lille søgefelt. Kom marinaden på kålen/krydderurterne , husk at hælde væden fra æblerne inden de vendes i
Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
Bland hvidløg, friskhakket persille og citronsaft sammen med mayonnaisen og bum - hjemmerørt aioli. Problemet var at jeg havde lidt travlt og derfor tog en anelse for let på, at der skal MEGET lidt olie i ad gangen til at starte med
Bland hvidløg, friskhakket persille og citronsaft sammen med mayonnaisen og bum - hjemmerørt aioli. Problemet var at jeg havde lidt travlt og derfor tog en anelse for let på, at der skal MEGET lidt olie i ad gangen til at starte med
Put fyldet i æblerne, sæt dem i et ovnfastfad og pensl dem gerne med smeltet smør. Skær kernehuset ud af æblerneog skær en skive af bunden for de står stabilt
Fjerne kernehuset æblerneog skær en ridse hele vejen rundt om æblet med en skarp kniv. Bland mandelflager med sukker, mel, blødt smør, revet kokos og et nip kanel
Pisk æg og salt og tilsæt dråbevis olien indstil aiolien når en konsistens som du er tilfreds med. Det kan da også godt blive lidt tørt, så her er et hjemmerørt alternativ
Ofte har vi “bare” købt en færdig rørt én, men disse er desværre propfyldt med sukker. Selvom smagen af grill er fantastisk, bliver den bestemt ikke ringere af at man bruger nogle forskellige marinader
De har også lavet en variant meddild & purløg. sourcream & onion ogdild & purløg. Efter en hel uge med kålsalater, suppe og grønne smoothies, delte min mand og jeg i går en pose Taffel linsechips med sourcream & onion smag, dertil lavede jeg en hjemmerørt dip med havrefraiche, sød paprika og hvidløg
æblerne, nødderne ogyoghurten. det syrlige, søde, salte og fede går op i en højere enhed. Selv om der bruges forholdsvis meget sukker og smør, så opleves desserten som forholdsvis let pga
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.