Jeg elsker panering og derfor bliver mine dobbeltpaneret dvs. Det her er ikke slankeretten. Det er lørdagsretten til når kæresten, familien, vennerne, osv
S. å. e. r. d. t. a. s. ø. n. g. ,. o. i. f. m. j. B. l. y. k. I. u. p. v. h. b. V. æ. q. D. c. M. (. 4. ). 1. 6. 2. /. F. T. è. 5. 0. H. 3. L. -. E. 7. 8. K. 9. N. P. A. e g
D. e. t. r. i. n. m. d. v. æ. g. a. l. o. ". p. ø. s. k. f. -. å. h. ,. R. (. b. u. N. ). j. P. c. T. I. F. 4. 8. 1. 0. 2. 5. 3. /. y. %. O. H. S. K. B. 6. 7. V. 9. A. n g
- en italiensk sprød og nem skønhedFor efter at have adopteret den kære Orla og fundet ham et helt harem af skønne duller med krumme, ja så fortsætter vi altså stadig jagten på den helt perfekte skorpe (selvom der altså er nogle ret gode kandidater)
Varm salat med sommerrødder og paneret fisk300 gr gulerødder i stave300 gr persillerødder300 gr pastinakker’1 spsk havsalt1 bundt timian3-4 spsk olivenolie600 gr lyssej eller kuller3 dl mælk200 gr panermix el
Rødspætter er og bliver en tilbagevendende favoritspise her i huset. Selv om intentionen mange af gangene er, at vi skal have den sunde udgave af rødspætterne, så ender det næsten hver gang med, at vi får argumenteret os frem til, at det nu er lidt ærgerligt ikke at panere, når det nu er rødspætter
Paneret Tofu med Stegt Spidskål og Ærtesauce til 2 personer. For børn kan tofu godt være lidt uoverkommeligt, især hvis det serveres i store tern i en gryderet
Dette er blevet en af mine nye ynglings opskrifter, når jeg skal lave fisk. Det crunchy nøddelag uden på fisken, gør den endnu mere lækker at spise og giver lidt knas til den bløde fisk
Fisk er godt og skal spises minimum 2 gange om ugen. Her til aften stod den på friske rødspættefileter med en skøn, frisk og sprød linsesalat med æble og kålråbi
Butterdejspladerne lægges til optøning. Fileterne rulles med skindsiden indad, krydres med salt og peber, lægges i et ovnfast fad, dækkes til med stanniol og dampes 12-15 minutter ved 200°C i en forvarmet ovn
Tvillingerne bliver ældre - nu 8 måneder, og der begynder at indsnige sig lidt overskud igen. Lysten til både at lave mad og bloggen er kommet så småt tilbage, og jeg forsøger derfor at sparke lidt gang i min blog igen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.