Bryllupskage
Min mad!
Min mad!
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • brombær/blåbær mousse
  • 137 gbrombær
  • 62 g blåbær
  • 50 g sukker
  • 1 god vanilje stang eller 2 mindre gode
  • 1,25 dl 38% cremefraiche
  • 4 bl. husblas
  • 2,5 dl fløde
  • saft af 1/2 lime
  •  
  • Hvid chokolademousse
  • 60 g sødmælk
  • 1 spsk sukker
  • 1/2 stang vanilje
  • 3 bl husblas
  • 75 g 38% cremefraich
  • 155 g hvid chokolade
  • 2,6 dl fløde
  • 23 g pasteuriserede æggeblomme
  • 50 g hakkede mandler
  • 4 æg
  • 125 gr sukker
  • 75 gr mel
  • 75 gr kartoffelmel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 vaniljestang
  • 15 g hakkede valdnødder
  •  
  • Gelé til toppen
  • 2,5 dl solbærsaft (gerne hjemmelavet, jeg bruger Ribena)
  • 110 g sukker
  • 6 bl husblas
  •  
  • Omslagsmarcipan
  • 340 g marcipan
  • 170 g flormelis
  • 50 g glukosesirup (kan bla. købes i kvickly)
  •  
  • Pynt på kagen
  • 300 g friske blåbær
  • 1/4 liter fløde, der piskes til skum

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.