Jeg har skrevet sukker på ingredienslisten, det skal i for at neutralisere lidt af den syre tomaterne giver, smag til og tilpas mængden af sukker og de andre krydderier, hellere for lidt til at starte med
D. e. t. s. å. r. l. i. d. ø. j. m. a. v. n. g. h. o. k. æ. f. u. ,. N. p. c. C. M. b. y. O. ). K. 1. 0. T. J. I. H. 3. -. 4. Æ. P. (. 5. 2. S. F. 9. %. E. ½. G. B. R. V. L. w. /. ) l
Det er ogsåaf denne årsag, at jeg er medlemaf en masse madgrupper på Facebook. En dag, da jeg sad og kiggede i en af disse madgrupper, faldt jeg over en begivenhed, der hedder madstafetten
med ris og almindelig karry som her, eller med denne super lækre røde karrypasta, som jeg helt sikkert skal have nogle flere af, næste gang jeg handler
Til væsken er opsuget. Skyl risene kom dem i gryde med resten af boullion ogkogende vand. Tilsæt linser, tomater, aubergine og halvdelen af vand og boullion
H. æ. k. l. e. d. g. r. ø. n. t. s. a. D. y. f. i. u. b. o. m. h. v. ,. å. j. p. P. -. ). U. '. B. G. C. 8. 2. F. S. 1. 3. (. 6. 4. *. 5. 7. 0. 9. L. V. K. E. ) l
En nem lille retmed kød af resterne fra julebordet. Fordel retten jævnt på din stegepande og tilsæt forårsløg, mirin og soja, vend rundt og tag afblusset
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.