Kylling i karry og kokossovs med indiske vaniljeris (mad! nr.09/2012) og hurtigt pandebrød uden gær
Livet i Rebelsig
Livet i Rebelsig
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer
  • 250-500 g. kylling i tern
  • 1 løg, grofthakket
  • Olie
  • 1 spsk karry
  • 200 g. gulerødder i strimler/stave
  • 1 dåse kokosmælk- 4 dl 135 g. babymajs
  • Salt
  • 50-100 g. frisk babyspinat
  •  
  • Indiske vaniljeris
  • 1 løg, finthakket
  • Olie
  • 1 tsk koriander
  • 2 tsk kardemomme
  • ½ flækket vaniljestang
  • 50 g. nødder
  • 4 dl ris
  • 8 dl vand
  • 50 g. smør
  • Salt
  • 1 pandebrød
  • 1 æg
  • 5 spsk mel
  • ½ tsk. bagepulver
  • ½ tsk. salt
  • 1 spsk vand
  • 1 spsk nigellafrø

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.