Forberedelsestid. Opskriften på anden, denfinder du her. Jeg marinerede ikke andendenne gang, men sous vide’ededen bare sammen med lidt salt, peber og timian
Andeconfit, min absolutte farvorit vinterspise, dog den heller ikke er dum resten af året. Retten er simpel, men kræver dog en masse Andefedt, som koster det samme som guld, især efter FedtSkatten er kommet
Ingredienser til denconfiterede kylling. Opskrift på confiteret kylling. Forberedelsestid. Velsmagende. der må du kaste dig forbi Loui & Bearnaisen (du ka’ klikke lige her, så sker det fluks) – og gør endeligdet, hun disker på med mange lækkerier …
I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
Efter et par forsøg lykkedesdet for Heidi at lave de perfekte havregrynskager. Disse bliver tilpas sprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige
Jeg sidder med en hapserlækker, supersnasket, alligevel sprød, kanelduftende, mundvandsløbende saftig, smørblød og bare helt perfekt kanelsnegl i hånden
omgang pebernødder og få trillet nogle havregrynskugler. Havregrynskugler er blevet trillet hvert år, siden jeg var barn - og i skal selvfølgelig ikke være nogen undtagelse
Spørger du mig hvilken type fastfood jeg holder mest af svarer jeg prompte burger og hotdogs. Stil en af de to ting foran mig, og du får et vådt smækkys lige midt i panden
For præcis et år siden bagte jeg Marinas chokoladekage med nøddeknas. Kagen var så lækker, at jeg her i æblesæsonen, fik lyst til at bage den igen for den tåler bestemt en gentagelse
Må lige deleden her opskrift med jer, for det er helt klart min nye yndlings. For et par uger siden skulle jeg bage burgerboller og tænkte at Claus Meyer sikkert havde en god opskrift
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.