100 g smør. 3 dl havregryn. 1 dl kokosmel. 75 g flormelis. 2 - 3 spsk. kakao. 1 spsk. koldt vand. Bland alle ingredienserne sammen og ælt det sammen med fingerne
J. e. g. h. a. r. s. m. n. d. i. o. v. l. t. k. E. b. u. f. æ. c. p. A. ø. -. ). I. å. ,. M. K. H. R. 5. 1. 0. 6. 2. 7. ½. Æ. S. D. j. y. V. B. C. '. 4. N. P. 3. F. &. ". w
kagerne. 5) Afkøl kagerne på en. Halloween er lige op over, og hvis man er en af dem, som synes, at denne amerikanske tradition er en lille smule (u)hyggelig med kreativt udskårne græskarlanterner og alt hvad der hører sig til, så er det jo oplagt at bage disse søde (og lidt uhyggelige) spøgelsescupcakes med et twist af pebermynte og chokolade
i aften skal vi i ud - ligger under KAGER). Jeg brugte en stjernetyl til at pynte kagerne med. Jeg var nødt til at prøve at lave Royal Frosting - for det havde jeg ikke gjort i før