Rør det hele sammen og lad det stå overdækket på køkkenbordet et par timer eller en dags tid. Efter rigtig mange forsøg kommer her den dejligste opskrift på boller bagt medsurdej
Nu har jeg afprøvet min surdej på nogle almindelige bollerog det kan anbefales. 3 dl lunket vand1½ dl surdej1 tsk salt1 tsk sukker1 spsk fuld flydende magarine3 revne gulerødderHvedemel til dejen er "mæt"Bland det hele sammen og lade røremaskinen ælte det i 10 min. Om morgenen tager du og sætter dejen i klumper på pladen på bagepapir, ind i ovnen mens den er kold og giv dem 20-25 min ved 185 grader (varmluftovn) Og her er resultatet. 1½ dl surdej
I dag prøvede jeg for første gang at bage bollermedsurdej i - og det blev en succes. Da jeg kom hjem fra arbejde og spinning i dag formede jeg bollerneog satte dem på plade, og her stod de i ca
Gæren opløses I vandet og tilsættes surdejen. røres sammen og tilsættes. Skønne sunde boller. Hvis du inden smøre beholderen med olie er dejen lettere at få ud
I forhold til bollernemed ruggryn, så minder denne opskrift om den, men jeg har skiftet ruggrynene ud med kerner og justeret lidt på forholdet mellem vand og mel
man skal dog ikke overdrive med styrken, det fandt jeg ud af for noget tid siden. Det er vel lidt som med frikadeller, en familieopskrift, her er det i hvert fald min mors version jeg har valgt at dele
Så det gjorde vi, og jeg blev MEGET tilfreds med dem. Eftersom jeg har droppet gluten, skal der jo erstatninger til, og jeg er altså ret glad for at spise en lækker sandwich eller en burger engang i mellem
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Bollerne er semi-grove og fyldt med blandt andet fuldkornsmel, havregryn og kerner. Sprøde bollermed birkes / Saftige gulerodsboller / Myslibollermed tranebær
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. De bliver ikke ligeså faste og fine som almindelige boller, da dejen er ret smattet
Rør hvedemel og resten af ingredienserne i med en grydeske. Sæt bollerne på pladen med to spiseskeer. Vand og gær kommes i en stor skål, og gæren røres ud i vandet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.