brød

  • 10 Opskrifter

Grove sandwichboller

mandag den 29. juli 2013. Grove sandwichboller. Disse boller fandt jeg hos Saras madunivers og det giver nogen dejlige store boller som er perfekte hvis man har en lille rest steg fra gårsdagens grilning til overs og ikke synes at de sædvanlige burgerboller er for hvide, søde og børnefødselsdagsagtige
Boller med surdej og brødkryderi

Boller med surdej og brødkryderi

Af min september Foodie Penpal fik jeg surdej og brødkryderi. Opskriften fandt jeg bag på posen med brødkryderiet
Rugbrød med surdej

Rugbrød med surdej

Et virkelig lækkert rugbrød, men som tager en del forberedelsetid pga. Smør i brødform med rapsolie og fordej dejen grundigt heri
Klassik rugbrød bagt på surdej

Klassik rugbrød bagt på surdej

H. a. r. s. t. e. m. i. n. g. u. d. j. o. b. y. ø. l. v. -. p. å. é. D. k. æ. f. ,. I. J. K. h. c. S. 1. 2. 4. x. 3. F. N. (. ). R. 6. 0. 5. /. O. P. +. M. B. 7. r g
Grove burgerboller

Grove burgerboller

Her er opskriften på de burgerboller, jeg brugter til kyllinge-burgeren, der var på bloggen i fredags
Burgerboller igen

Burgerboller igen

Det blev også til 12 stk. burgerboller, som vi tog med ud til mine forældre i går aftes, da min søster ved hjemme og vi ville spise sammen - allesammen
Kærnemælksbrød

Kærnemælksbrød

Brødtype. Grovbrød med kærnemælk og surdej. Jeg kan godt lide den syrnede smag og det gælder også i brød
Fiberboller

Fiberboller

Brødtype. Man kan tit få nogle rigtig gode brød ved at bruge masser af kerner, flager og frø og en af de nemmeste måder at få kerner og frø i dine brød er ved at bruge en blanding
Bryggerboller

Bryggerboller

Brødtype. Jeg har lavet masser af brød med malt og jeg tror aldrig jeg bliver træt af den dejlige let bitre smag man får fra brændt maltmel
Mørke Müsliboller

Mørke Müsliboller

Print PDFBrødtype. Müsli kan godt bruges til andet end at spise med mælk eller yoghurt, det gør sig rigtig godt i brød også, og man kan rigtig nemt lave masser af varianter lige fra de mere søde boller med chokolade müsli til de lidt mere sunde blandinger, som jeg også har brugt i de her boller