mandag den 29. juli 2013. Grove sandwichboller. Disse boller fandt jeg hos Saras madunivers og det giver nogen dejlige store boller som er perfekte hvis man har en lille rest steg fra gårsdagens grilning til overs og ikke synes at de sædvanlige burgerboller er for hvide, søde og børnefødselsdagsagtige
H. a. r. s. t. e. m. i. n. g. u. d. j. o. b. y. ø. l. v. -. p. å. é. D. k. æ. f. ,. I. J. K. h. c. S. 1. 2. 4. x. 3. F. N. (. ). R. 6. 0. 5. /. O. P. +. M. B. 7. r g
Det blev også til 12 stk. burgerboller, som vi tog med ud til mine forældre i går aftes, da min søster ved hjemme og vi ville spise sammen - allesammen
Brødtype. Man kan tit få nogle rigtig gode brød ved at bruge masser af kerner, flager og frø og en af de nemmeste måder at få kerner og frø i dine brød er ved at bruge en blanding
Print PDFBrødtype. Müsli kan godt bruges til andet end at spise med mælk eller yoghurt, det gør sig rigtig godt i brød også, og man kan rigtig nemt lave masser af varianter lige fra de mere søde boller med chokolade müsli til de lidt mere sunde blandinger, som jeg også har brugt i de her boller