Efter at Vera er begyndt at sove lidt mere i barnevognen, har jeg igen fået lidt mere tid til at stå i køkkenet, hvilket jeg for øvrigt har savnet vanvittigt meget
Skyld brombærreneog kom dem i en gryde og bring dem i kogmed resten af sukkeret. Hvis den virker for tynd, kan du koge den op igen med ekstra geleringspulver
på græskyoghurt el. Masser af nødder, lidt tørret frugt og en smule sødme - mere skal der ikke til, for at lave en omgang knas til at putte ovenpå sin yoghurt
yoghurt, smoothies, proteinfluff, havregrød, skyr, mælk, kage, og så videre, og så videre. Det eneste problem er, at de traditionelle müsliprodukter fra dagligvarebutikkerne er propfyldt med sukker, E-numre og alt muligt andet gøgl
J. e. g. r. n. o. k. t. M. ü. s. l. i. -. æ. ,. d. h. a. j. f. ø. ). D. v. u. b. m. O. å. p. H. (. c. 1. 3. I. 5. 0. y. 2. F. T. C. R. B. '. L. *. N. P. 4. E. 7. K. 8. 9. g g
Her har jeg tilføjet græskarkernerog kokosflager også. græskarkerner. Denne her luksusmüsli er så simpel og nem at lave, at jeg ikke forstår, hvorfor jeg bliver ved med at købe forretningernes trælse udgave af samme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.