Fasan på den allerbedste måde. Posted on 19. januar 2014 by Karen Engell Dalsgaard. Når Bondemanden tager det grønne tøj på og forvandler sig til en Jægersmand, kommer der af og til fasan på menuen
Det bugner alle vegne med grønne asparges ligenu. Her er en nem salat. God weekend. -)Dadeltomater og grønne asparges2 bundter grønne asparges½ kg dadeltomater1 bundt bredbladet persille3 spsk luksus salat oliven uden sten180 gr feta6 spsk ufiltreret olivenolie (Monello fra Monini anbefales eller anden ufiltreret olivenolie)Skær enderne af aspargeserne og kog dem i 3-4 minutter i spilkogende vand
Til 4 personer. (Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach - Hvis retten skal spises i fase 1, skal rodfrugterne bestå af eksempelvis knoldselleri med aubergine og courgetter - og ærterne i salaten skal erstattes med friske grønne bønner)
Lige hvad vi trængte til i denne juletid, og så fik manden stillet de værste ande-stegs-abstinenser inden juleaften, hvor vi jo skal have lækker farseret kalkun hos mine forældre
I går på mit arbejde lavede jeg en rigtig god salat og den så også rigtig godt ud. Den består mest af rå grønkål, noget jeg aldrig havde smagt før, men nu vil jeg helt klart anbefale at prøve det
S. å. e. r. d. m. t. i. l. b. h. ø. p. o. g. a. T. s. n. k. f. J. j. M. u. D. ,. v. y. -. æ. c. z. I. H. P. 5. ½. 1. (. ). G. Æ. &. *. K. V. W. 3. 0. x. C. F. "