Ja, jeg har et mærkværdigt forhold til det lilla kålhoved, men noget, der både er pænt og sprængfyldt med vitaminer, kan man da ikke andet end holde af
N. å. r. j. e. g. h. a. n. f. d. ,. v. o. t. s. i. k. l. æ. y. u. p. b. J. ø. m. D. (. 4. ). 1. c. H. F. E. -. 5. 2. w. 3. x. S. V. 0. K. B. 6. 7. 8. 9. P. n g
D. e. n. r. t. m. g. i. p. å. o. O. s. k. f. a. d. ". T. S. ,. v. ø. j. u. q. J. l. P. y. h. b. (. ). E. M. I. c. A. -. <. =. /. w. >. 5. 2. 3. 7. 8. 6. 4. 9. 1. B. K. ½. H. F. æ. Q. L. é. N. U. R. n g
D. e. n. æ. b. l. k. a. g. r. i. v. d. t. h. o. s. O. p. f. m. K. ø. ,. N. u. j. å. -. y. (. c. 8. 1. 0. ). T. 5. 2. ½. B. /. 4. P. S. F. 3. V. 6. 7. 9. L. ". r l
En listig lille grøntsagsting jeg elsker. Den er nem at tilberede og smager skønt. Den er på menuen i aften, går også overvejer at lave en pappaspizza og en pizza salat deluxe med inspiration fra super madjournalist Jens Linder fra Sverige der skriver for Dagens Nyheter