I sidste weekend var jeg en tur i sommerhus sammen med gode venner. Vi tager gerne af sted et par gange eller tre om året og så får madlavningen fuld gas
Skræl de hvide asparges med en kartoffelskræller fra hovedet og nedefter. Hollandaisesauce. Stik med spidsen af en urtekniv, aspargesne skal være møre men stadig sprøde
Laksen dryssede jeg med slat og peber og cirtonsaft. Kartoflerne blev overstænket med rapsolie og derefter dryssede jeg hvidløgssalt, timian og lidt salt henover
Laks har tilligemed sæson hele året. Hvad du ønsker at servere til er naturligvis op til dig, men jeg serverer asparges, hollandaisesauce og små, kogte kartofler til
Gnid kalkunlårene med olie, salt og rigeligt peber. Drys med forårsløg i skiver og drys med tranebær. 1Hollandaisesauce (færdiglavet eller hjemmelavet, hvis du selv kan. Tilbered hollandaisesauce og kog grønne asparges 3-4 minutter i mikrobølgeovnen (så bevarer de mest smag og struktur
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Fladfiskeruller med blåbær på bund af kartofler - uhm, det lyder godt, men det gik helt i fisk. Så I får opskriften alligevel, så kan det være, der er andre, der har mod på at forsøge sig med den
blogindlæg med mælkefri opskrifter og en dag slog det mig, at jeg faktisk havde. Hollandaisesauce. Jeg tog fat i en af mine venner, der arbejder med InDesign, for at han
med festklædte gæster. smørristet bolle, pocheret æg, bacon og hollandaisesauce, der kan varieres i. med unge smarte berlinere, forretningsfolk og turister, der sidder og spiser æg
Du kan få alt fra frisk pighvar, lækre typer af mel fra Skærtoft Mølle, hel dansk øko kylling, forskellige mayo’er med fx løvstikke eller jordskokker fra Mayoriet på Samsø til økologisk marcipan eller småkager fra Mols Organic
hornfisk, pighvar og fjordrejer. Maj – og I den forbindelse findes en masse hyggelige søndags arrangementer rundt omkring i landet, både i forbindelse med arbejders kampdag og Skovens dag
* Smørbagte jomfruhummerhaler på asparges medhollandaisesauce. Et år med usædvanlige op- og nedture. Jeg gemmer i mit hjerte alle de vidunderlige minder, jeg har fået sammen med min familie
Pighvar o. - Finnerne klippes af i retningen fra hale mod hoved- Fisken skrabes for slim fra hoved til hale ( hvis det ikke lige drejer sig om en karpe)- Fisken skrabes for skæl fra hale til hoved- Skrab rygblod og sorte rester af bughinden ud med en mindre kniv- Skyl derefter fsken i flere hold koldt vand både ud- og indvendig- Dup fisken tør med køkkenrulle
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.