Dejen deles i to og trykkes ud i springformene hvor bundene er beklædte med bagepapir. Til cremen piskes mascarpone med hyldedrikken, flormelis, creme fraiche og vanilje til cremen er glat og fast
20 store skærme hyldeblomster, uden stilk2 citroner1 kg lys farin, eller 1 kg rørsukker, eller 200 gram mørk farin + 800 gram alm. 20 store skærme hyldeblomster, uden stilk
Når sukkeret er smeltet hældes det over hyldeblomsterne. Find blomsterne i skovområder væk fra trafikken, så er du sikker på, at de ikke er forurenet med bilos
Det helt særlige ved disse pandekager er, at de kun kan laves imens hyldeblomsterne blomstrer. Hæld appelsinsaften udover og ”drys” med bær og appelsinskiver
Tag klaserne op med en hulske og lad dem dryppe af på køkkenrulle, efterhånden som de er færdige. Hold hyldeblomsterne i stilken og dyp blomsterne i dejen
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Jeg er da virkelig gået all-in med desserter for tiden. Måske fordi der har været overskud til det og det har fået en renæssance i takt med alt det nye køkkenudstyr og success den seneste tid
Denne cupcake er en rigtig lækker kombination med sol og sommer. Fyld cupcakeformene 2/3 og kom hindbærret i og dæk det med en lille klat dej. Jeg har pyntet cupcakes med 2 farvet frosting i en 2D tyl - den ene halvdel frosting er tilsat lidt pink pasta farve
I august fik jeg en opskrift på hyldeblomst champagne, men der var hyldeblomsterne afblomstret. Når vandet er afkølet kommes hyldeblomster, eddike og det kolde vand i
Jeg havde børnene med ud og plukke hyldeblomster. Manden var ikke hjemme, det regnede, børnene var trætte og jeg var gået i gang med et helt andet projekt
Den skal lige stå en dag eller to mere, så kan der drikkes saft og/eller med hvidvin, laves mysli ristet i hyldeblomstsaft-koncentrat og fx gele til brug i desserter - mums
Saften kan blandes med danskvand. 20 hyldeblomst klaserSaft af 2 citroner 1 liter vand 1 kilo sukker (halvdelen kan erstattes af honning eller farin) 20g vin- eller citronsyre 1 tsk flydende atamonSaften blandes med vand i forholdet 1 til 4
Det er lææææænge siden jeg har bagt. Dels fordi jeg er flyttet i en lejlighed der er så lille, at der ikke er plads, og dels fordi mit fokus ligger et andet sted
Dejen er en pandekagedej - bare lidt tykkere, altså med mere mel i. En af de mere spektakulære spiser om sommeren er fritterede hyldeblomster - efter min mening
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.