OPDATERET. 10/8-2012Grove pølsehorn20 stk. 5 dl. kærnemælk50 g. gær1 tsk. salt100 g. smør (flydende let til madlavning og bagning eller smeltet smør)100 g
Til 15 stk200 g smør50 g gær5 dl mælk - fx kærnemælk1 tsk salt900 g hvedemel15 pølsehornspølser, almindelige pølser eller kylling/kalkunpølserAlle de tørre ingredienser blandes i en skål
Fyld dem så de højst er 2/3 fyldt (mine hævede ikke så meget idag, igen perfekt hapser-størrelse til festival) Drys dem med den ekstra chokolade i midten af dejen - pres evt lidt ned med en skeBages i 13-15 min ved 200 grader i varmeluft (lidt længere ved alm
JEG ELSKER LAKSEROULADE. Denne er kopieret fra min gamle blog, hvor min veninde og jeg som ville lave middags-brunch lavede disse efter nedenstående link, men med light produkter
Lavet d. 28. april 2012 til min kærestes fødselsdag dagen efter. ) - Kopieret fra min gamle blog. For at få samme resultat som min kage (og den blev god) skal du bruge
Jeg fandt ud af at det er bedst at lave dagen før og opbevares køligt, mine blev nemlig ikke så pæne, da det var så varmt den da, at da de størknede så smeltede de igen og det ødelagde farven på chokoladen
Igår lavede min kæreste og jeg en VIRKELIG god kylling-grøntsags-tærte med feta og hytteost. Før den blev færdig spiste vi det sidste græskar fra igår bagt i ovnen
Mine gufboller blev rigtig lækre og dem der har smagt dem syntes de var gode, meeen, jeg har allerede nogle idéer jeg kunne tænke mig at afprøve en dag og se om de vil blive lige så gode
De sidste par dage med alt for meget gær i køleskabet, førte til en lørdag aften og nat i køkkenet. Der blev sat dej over til grydebrød (som absolut er verdens bedste - og mit ynglings brød