Igår gik det op for mig, at Hvedeklid vist skulle være helt okay at bruge. Det resulterede i, at jeg måtte forsøge mig med en opskrift fra en norsk pige
)Den eneste "svupser" ved de ellers perfekt horn. Pølsehorn med kyllingepølser - 20 stk. Ingredienser(der kan sagtens kommes mere i, men aldrig mere end andelen af hvedemel)Det gode ved denne mængde dej til 20 pølsehorn er, at dejen ikke skal strækkes helt vildt ud for at nå rundt om pølserne, og pølsehornene bliver meget mættende, så man behøver ikke spise uendeligt mange for at blive mæt
J. e. g. b. a. r. l. t. i. d. s. v. m. n. o. -. ,. j. p. æ. k. h. f. å. y. (. D. I. u. c. ). ø. T. R. O. C. 2. 0. 4. 1. 5. /. F. P. 3. H. L. ½. E. 8. M. S. x. w. 7. =. &. K
ca. 16 stk5 æg2 dl græsk yoghurt1 dl solsikkekerner1½ dl hørfrø (½ dl heraf blendes til mel, og 1 dl heraf er hele kerner)½ dl sesamfrø1 ½ mandler5 spsk