Glutenfri Amaranthboller
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 200 g. amaranth
  • Vand
  • 3 dl lunken vand
  • 25 g. gær
  • 2 spsk fiber HUSK
  • 1 tsk salt
  • 100 g. boghvedemel
  • 100 g. fuldkornsrismel
  • 50 g. hørfrø
  • 50 g. græskarkerner
  • 50 g. solsikkekerner
  • 75 g. kokosmel (kan udelades og erstattes af fuldkornsrismel/boghvedemel)
  • 2 tsk tørret urteblanding/andet krydderi; f.eks. timian, rosmarin, basilikum, etc.
  • Evt. blå birkes/sesamfrø/hørfrø til topping.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.