-. -. -. -. -. -. -. -. I. f. e. b. r. u. a. s. i. d. t. å. (. 2. 0. 1. ). h. o. l. j. g. p. m. n. J. v. æ. y. D. k. c. ø. /. S. ,. N. é. F. ". M. B. R. 7. %. H. T. V. 5. x. °. C. L. ) l
De er til gengæld lidt nemmere at tilberede, bliver tykkere - næsten som amerikanske pandekager, og giver en virkelig virkelig virkelig god mæthedsfornemmelse
Det var mit bud på en sukkerfri fødselsdag - har du andre gode forslag, så læg en kommentar. Når kagen er kold til at tages ud, skærer du den vandret i to dele - så der er en top og en bund
I hvert fald betyder det, at vi har fået en vaskeægte hverdag igen med to udearbejdende forældre og to børn i institution, og så bliver det sekundært med bloggen, selv om kameraet er fyldt med billeder af kager, jeg gerne vil dele med jer Men tilbagetil det, det hele handler om – glutenfri mazarintærte
Jeg har tidligere lavet denne kage til hyggeaften med veninder og den var en stor succes. Den smager ikke så “sundt” at ikke-træningsinteressede ikke kan være med, så du kan roligt servere den for gæster
Tilføj æggehviden og det hele æg. Tilføj proteinpulver og bagepulver under omrøring. Når dejen er lind og fin tilsættes de hakkede mandler eller valnødder
Det smukke efterår er over os og de mørke aftner byder op til noget sødt. Jeg har lavet disse lækre chokolade-nødde cookies fra morgenstunden af og må bare dele dem med jer med det samme
Og faktisk tilmed sukkerreduceret og fyldt med gulerødder, squash og æble. På grund af allergier er deres mad nødt til at være glutenfri og mælkefri, og så er det da bare så rart at kunne glæde dem med en kage, som faktisk smager af kage og ikke bare af rismel og vand… Så kender du nogen med allergi, eller er du selv udfordret på de fronter, er du altså virkelig godt hjulpet med den her glutenfri og mælkefri gulerodskage med squash og æble
I går aftes havde vi et vennepar på besøg til grill og selvfølgelig dessert. Når man har gæster vil man jo altid gerne servere en lækker dessert og når man lige har købt hus har man altid mange gæster Jeg er derfor superglad for mit sukker- og glutenfrie køkken i denne tid
Så den her opskrift, har jeg før brugt til at lave brownies med. 155 g mørk chokolade (sukkerfri eller over 80% kakao). 40 g sukkerfri kakaopulver. Mal først 50 g af nødderne til en fin mel på en foodprocessor. Varm ovnen til 160 grader varmluft. fyld dine muffins forme op til ca 0,5cm fra kanten. Bag dem i ca 20-25 min
Her får i opskriften på den perfekte uddelingskage til de små. Men om fredagen fejrede vi fødselsdagen i vuggestuen med sang, hygge og med denne lækre sukker-/ og glutenfri chokoladekage samt lidt frugt (se nederst)
Til en bageplade skal du bruge. Lad kiksene køle af og kiksene er klar til servering. 40 g hvid sukkerfri chokolade (finthakket). Varm ovnen op til 100 grader. 3-4 mm tykke (der ligger på en bageplade)
Fyld wrappen med lidt frugt, ekstra hytteost, skyr med vanilje eller hvad du har lyst til. Kender du det at du står med en klat dej tilbage når du bager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.