Den kræver (bare) en god sojayoghurt uden tilsætning og en glutenfri majonæse med uforarbejdet og uraffineret rørsukker, så ja lidt sukker, men absolut ikke hvidt sukker og i meget begrænset mængde … Disse ingredienser blander jeg med min egen dadelpuré, som søder rigtig godt i samspil med en dejlig hindbæreddike
S. å. n. e. d. v. i. t. l. a. g. 3. r. b. s. f. p. D. u. k. -. o. æ. ,. ". 7. m. h. J. 2. j. y. ø. c. M. E. C. B. z. A. V. I. T. H. O. N. (. 4. ). 8. 1. /. F. R. è. 0. 5
Jeg har i min burger opskrift brugt færdiglavet light burgerdressing, men en rigtig god ide er, at lave tingene helt fra bunden – herunder også din egen dyppelse og dressing til dine burgere
Sesamfrøene og solsikkekernerne males til mel i en minihakker. Lad dejen trække i 10-15 min. Læg pølsehornene på en bageplade og bag dem ved 200 grader i 20 min