Kagerester i den forstand, at når f. Kært barn har mange navne, men i min optik hedder de altså trøfler og det skyldes måske, at jeg er bosat i det jyske
En god kop kaffe med hjemmebagt kage til får hyggen til at brede sig og når man vælger at bage selv, er der nogle forholdsregler, det er klogt at forholde sig fornuftigt til
Når dejen er færdigbagt tages den ud og skæres i små firkanter imens den endnu er blød. Jeg er hjemme hos min søster og her bliver der bare ædt igennem
Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Når dette er smeltet tages skålen af varmen, hvorefter sukkeret tilsættes. Selve lagkagebunden bagte jeg en uge før fødselsdagen, den røg en tur i fryseren og blev taget op dagen før, så lagkagen kunne ligges sammen i god tid
Lad kagen køle helt af, og del den så i tre bunde ved at skære den igennem med en brødkniv. Læg den sidste på, og fordel resten af cremen, så hele kagen er dækket, og så dine Maltesers kan sidde fast (se billederne)
E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P. I
Bedstefars skæg er ikke en ret vi spiser ofte, men nogle gange, når man får de der vilde sukker cravings – ja så er bedstefars skæg nu alligevel den bedst kur
Bag kagen i ca. Kagen smager fantastisk med en kop kakao/kaffe/te og lidt vaniljeis. Alle, som kender mig, ved at jeg er kæmpe chokolade og kage-elsker
Når sukkeret er opløst og bærrene er bløde slukkes der for varmen. Brug en kniv til at få løsnet kanten af kagen fra formen, og pynt herefter kagen med revet hvid chokolade, jordbær eller hvad du lige synes
Som regel er jeg jo ret glad for hurtig mad. Det passer bedst til min hverdag. Så jeg har fulgt Römertopfens (også kaldet stegesoens) renæssance med en vis undren
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.