I vores gymnasietid havde vi endda for tradition, at tage ned på en cafe og få en cupcake mindst en gang i ugen – vi var kede af det da de droppede cupcakesene – måske de ikke kunne følge med, med vores forbrug
Jeg fik dog fulgt med fra sidelinjen – det var jo megaspændende til sidst . Det er sådan at i mine drenges klasser har de kageordning, og min ældste skal have kage med imorgen
chokoladecupcake med nutellafrosting, og her kommer opskriften. Rør flormelis og smør sammen i en røremaskine eller med elpisker og pisk for middellav hastighed til alt er blandet godt sammen
Stil den eventuelt i køleskabet, men hold øje med den ikke bliver for kold og stivner igen. En lille hyggelig kage, der kan serveres til enhver anledning og som altid bliver modtaget med savlenede munde, er disse skønne chokolade cupcakes
"En almindelig bolle med et piffffft". Dog holder det mig ikke altid fra at spise usundt, men når jeg så gør, dukker der en lille ond stemme op i mit hoved, som prøver at fortælle mig, at jeg nok skulle spise en gulerod i stedet for
men Panna cottalagkage med abrikoser. ikke abrikoser i ingredienslisten, men ferskner. Min mor laver den mest fantastiske chokolade-appelsin tærte med flødeskum og abrikoser, pyntet med chokolade og mandler
Skrab kanterne ned i skålen med en dejskraber. Pisk på medium hastighed indtil det er luftigt, ca. Smelt chokoladen sammen med sirup og peanutbutter over vandbad
Nå nu blev der endelig tid til at skrive det indlæg som jeg lovede i går - det er ikke sådan med at have baby pips i huset, den kræver lidt opmærksomhed og det havde jeg faktisk også en opvask, som gjorde
Kom mel, kakaopulver, melis, bagepulver, salt og smør i en røremaskine med en flad spartel eller brug en elspisker, og pisk sammen til alt er godt blandet og sandet i konsistensen
Fiskegrateng600 g fiskefilet3 ts provancekrydder2 ss eddik50 g smør3 ss hvetemel4 dl melkSalt og pepper1/4 - 1/2 ts revet muskatnøtt1 - 2 ts finrevet appelsinskall1 ss dijonsennep100 g revet parmesan 3 egg50 g strøkavringSett ovnen på 200 graderKok fisken i godt saltet vann tilsatt provancekrydderet og eddik i 5-7 minutter, eller til fisken er kokt
Varm retten kort igennem og smag til med salt, peber, (rigeligt) fløde, paprika og timian (husk at grøntsagerne ikke skal blive færdige i gryden, men først senere i ovnen sammen med kødet)
Pensl med æg og drys medsolsikkefrø. Bland kold mælk med varmt vand for at få en lun temperatur. Kom olie, sukker, salt, revne gulerødder, solsikkekerner og grahamsmel i skålen
Knus kiksene og bland smør og sukker sammen, det kan med fordel gøres i en blender. Men vær opmærksom på at de ikke får for meget og begynder at sprække
De bliver store og luftige, men bliver ikke tørre. De smager skønt af chokolade og lakridsfrostingen, som er enormt nem at lave, harmonerer rigtig godt med sammen med kagen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.