Det asiatiske køkken er så fuld af smag og med hverdags ingredienser, kan nye smagskombinationer frembringes på måder der er svært i det vestlige køkken
Dem der kender min blog ved, at jeg mest er til grønsagsretter. Det der gør den til noget særligt (lækkert) er, at kødbollerne bliver gratineret i ovnen med masser af ost
Im back, efter bloggen nu har ligget stille i alt for laaang tid er jeg atter tilbage bag skærmen. Selvom jeg ikke har blogget betyder det bestemt ikke at jeg ikke har lavet mad - tværtimod - jeg har en masse opskrifter klar til bloggen, så jeg håber at I har lyst til at kigge med igen
I morgenaften skal jeg holde en videoaften for en flok tøser, og jeg havde ikke så meget tid til at stå i køkkenet i morgen, så jeg besluttede at lave noget nemt og hurtigt, som sagtens kunne varmes igen, uden det ville ødelægge retten
Kødbollerne indeholder hytteost, og tomatsovsen er lækker hot med chilipeber og lidt forårsløg. Bland det hakkede kød med hytteost, æg, rasp, hvidløg, salt og peber
Køber du nogensinde vagtleæg. Man kan også, som jeg gjorde for et par uger siden, koge dem i et par minutter således at de er hårdkogte, og så pakke dem ind i en krydret fars
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.